MLS ALU plus 4G

Код на продукта: 33.ML.540.163-BG
НАЛИЧНО
290,00 лв.
Повече информация
serbian_price 21.999 RSD
Σε προσφορά Не
Споделете Вашето мнение
Вие разглеждате:MLS ALU plus 4G

Продуктова презентация

  • 10.1''

    Гледайте филми, играйте игри или общувайте с всички с удобството на големия дисплей от 10.1 инча. С резолюзия 800х1280 пиксела ще видите детайли, които не сте забелязали на снимки и видео, а благодарение на технологията IPS ще виждате ясно

  • 8x

    ΜLS ALU plus 4G разполага с процесор Octa Core хронизиран на 1,5GHz, който в съчетание с 2GB RAM памет, ви обещава да не ви разочарова в ежедневните ви дейности, колкото и взискателни да са те.

  • 8MP

    ΜLS ALU plus 4G е оборудван с две камери, една 8MP на задната част и една 3,2МР на предната част на апарата, за да задържите лесно красивите моменти и да ги споделите с приятелите си, както и да използвате предната камера на апарата

16GB Вградена памет

16GB ще ви осигурят достатъчно място за съхранение на любимите ви мултимедийни файлове и приложения. Можете да разширите паметта на таблета си с карта microSD, microSDHC или microSDXC до 64 GB включително.

Android 7.0 (Nougat)

ALU plus 4G съдържа версия Android™ 7.0 (Nougat) за да можете да се възползвате изцяло от възможностите на вашия таблет и да се насладите на една изпълнена с изживявания интерактивна работна среда!

6000 mAh

С батерия от 6000 mAh ще се забавите доста да потърсите контакт! Имате енергията, която ви е необходима за един интензивен ден, изпълнен с мултимедийни приложения!

Познавате ли MAIC?

MAIC беше създадена за да изолира външните шумове от околната среда (в колата, в бара и др.), така че диалогът с нея да е напълно успешен.

Запознайте се с MAIC