MLS Angel Lite

Код на продукта: 33.ML.540.186-BG
219,90 лв.
Повече информация
serbian_price Не
Σε προσφορά Не
Споделете Вашето мнение
Вие разглеждате:MLS Angel Lite

Продуктова презентация

  • 9.6"

    Гледайте филми, играйте игри или общувайте с всички с удобството на големия дисплей от 9.6 инча. С резолюзия 1280х800 пиксела ще видите детайли, които не сте забелязали на снимки и видео, а благодарение на технологията IPS ще виждате ясно

  • Android 7

    Съдържа версия Android™ 7.0 (Nougat) за да можете да се възползвате изцяло от възможностите на вашия таблет и да се насладите на една изпълнена с изживявания интерактивна работна среда!

  • 16 GB

    16GB ще ви осигурят достатъчно място за съхранение на любимите ви файлове и приложения. Можете да разширите паметта на таблета си с карта microSD, microSDHC или microSDXC до 128 GB включително.

4x

ΜLS Angel Lite разполага с четириядрен процесор на 1.3 GHz, който в съчетание с 2GB RAM памет, обещава да не ви разочарова в ежедневните ви дейности, колкото и взискателни да са те.

5MP/2MP

ΜLS Angel Lite разполага с две камери, една 5MP на задната част и една 2MP на предната част на апарата, за да задържите лесно красивите моменти и да ги споделите с приятелите си

4000 mAh

От особено значение е батерията му от 4000 mAh, с която разполага и енергоспестяващата система, за още по-голяма издържливост!

Познавате ли MAIC?

MAIC беше създадена за да изолира външните шумове от околната среда (в колата, в бара и др.), така че диалогът с нея да е напълно успешен.

Запознайте се с MAIC