MLS T8 Fingerprint 4G

Код на продукта: 33.ML.540.167-BG
345,00 лв.
Повече информация
serbian_price 28.999 RSD
Σε προσφορά Не
Споделете Вашето мнение
Вие разглеждате:MLS T8 Fingerprint 4G

Продуктова презентация

  • MLS Safe™

    Вашият таблет е ценен, както и неговото съдържание. С употребата на MLS Safe™ ще получите максимално ниво на сигурност и поверителност, пазейки съдържанието на вашия MLS таблет само за вашите очи.

  • 10.1"

    Дисплеят от 10,1"" ще ви подари перфектни цветове, за да можете да сърфирате без да се изморявате. С резолюция 1920х1080, дисплеят на таблета предоставя изображение с висока разделителна способност и качество, което ще задоволи дори и най-взискателните.

  • 8x

    Мощен Octacore процесор, който предоставя максимална ефективност и скорост, но и удобно multitasking

8MP

ΜLS T8 Fingerprint 4G е оборудван с две камери, една 8MP на задната част и една 3.2МР на предната част на апарата. Така можете да задържите красивите моменти, запечатвайки ги завинаги и да ги споделите с приятелите си. Също така можете да използвате предната камера на апарата за селфита, видеообаждания чрез Skype, hangouts, snapchat и др.

16GB

16GB ще ви осигурят достатъчно място за съхранение на любимите ви файлове и приложения. Можете да разширите паметта на таблета си с карта microSD, microSDHC или microSDXC до 64 GB включително.

6000 mAh

От особено значение е батерията му от 6000 mAh, с която разполага и енергоспестяващата система, за още по-голяма издържливост!

Познавате ли MAIC?

MAIC беше създадена за да изолира външните шумове от околната среда (в колата, в бара и др.), така че диалогът с нея да е напълно успешен.

Запознайте се с MAIC