MLS Artificial Intelligence Center (MAIC)

Интелигентната гласова технология MAIC е създадена така, че да изолира външния шум от околната среда (в кола, заведение и др.), като по този начин диалогът с нея е ясен и отчетлив. MAIC е резултат на научноизследователската и развойната дейност на гръцкия R&D екип на MLS Innovation Inc. през последните 15 години по отношение на разпознаването на глас и изкуствения интелект и става все по-интелигентна с нарастващата ѝ употреба.


Дигиталният асистент, с когото разговаряте и който изпълнява вашите гласови команди.

Всички устройства на MLS разполагат с интегрирана иновативна MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) технология, която ще промени начина, по който комуникирате с Вашия телефон или таблет!

Talk&Call®

Искате да се обадите на някого?

С Talk&Call® е достатъчно само да изречете името на контакта и обаждането стартира на момента. Толкова просто и ефективно.

MLSPedia®
Преносима енциклопедия в джоба ви.

С MLSPedia® MAIC ще ви помогне да обогатите познанията си в която и да е сфера.

Talk&SMS®
Забравете за бутоните и грешките. Имате си личен асистент.

Уморихте ли се от текстовите съобщения? Продиктувайте ги и MAIC ще ги изпрати вместо Вас.
Talk&Search®
Търсите нещо? MAIC ще го намери!

От лица, локации, ресторанти и каквото друго можете да си представите, на български или английски език, MAIC ще потърси, намери и ще Ви информира.
Τalk&Translate®
Превод на момента с MAIC.

Посочете която и да било дума или изречение. Ще получите превода веднага - от български на английски и обратно - писмено и устно.
Live Services
Информирайте се за това, което се случва около Вас и улеснете живота си.

Бензиностанции, аптеки, болници, паркинг локации, трафик, банки или прогноза за времето - всичко е на разположение и е само на един клик разстояние.